Nyheder fra Slagter Lasse
Vigtig information fra Slagter Lasse
Skulle der være nogen i selskabet der er vegetar eller ikke spiser svinekød, klarer vi også dette efter aftale.
Som kunde skal i sørge for overdækning at en art, ( pavillon/halvtag ) og et bord til udskæring.
Vi ankommer 4-6 timer før spise tid ved bestilling af pattegris og ca. 1,5 – 2 timer ved andre bestillinger og tænder grillen / grillene op et hensigtmæssigt sted i samråd med jer.
(Vi yder ikke erstatning for evt pletter der ikke kan komme af fliser, belægning o lign.)
Vi kommer derefter igen ca 45 minutter før spise tid, med tilbehøret og begynder at udskærer kødet.
Tiderne er vejledende, alt afhængigt af arrangementets størrelse.
Vi griller KUN produkter der er købt igennem os, dette er grundet fødevaresikkerheden.
Det vil sige produkter, man som kunde selv har købt andetsteds, vil ikke blive grillet af vores grilmester.
NB. Husk vi kan skaffe alt inden for kød/pølser og lignende til grillen.
Vigtig information
Husk at læs den vigtige information og kontakt os hvis der er nogen spørgsmål.